Over ons

 

Over ons

Over mij
Ik ben Jochem de Ruiter. Ik ben de eigenaar van het bedrijf SelfMadeBurgers. Ik ben 18 jaar oud. 

Ik doe momenteel de koksopleiding op de Rooipannen in Breda. Ik heb al vaker op evenementen gestaan. De zaken die daarbij komen kijken, vind ik erg leuk. De sfeer en de gezelligheid bepalen dit voor mij. Ik heb in de afgelopen tijd veel geleerd over ondernemen. Dit is een hele andere richting dan ‘het gewone koken in een keuken’. Ik raad andere jongeren zeker aan om voor zichzelf te gaan beginnen, omdat het heel leerzaam en leuk is! 

SelfMadeBurgers
Voor ons is de uitstraling en hygiëne enorm belangrijk. ‘Netjes werken’ is een heel belangrijk onderdeel in de horeca. Wanneer je netjes werkt, is de uitstraling goed en zien mensen dat je alles doet om je product zo goed mogelijk te verkopen! 

Ook de sfeer is voor ons een heel belangrijk punt. Wij willen dat klanten zich op hun gemak voelen bij ons. Onze klanten zijn van harte welkom om een praatje met ons te maken! Wij zijn dan ook altijd beschikbaar voor vragen, ook wanneer wij bezig zijn. Wij horen natuurlijk graag van onze klanten dat zij tevreden zijn, maar ook als zij verbeterpunten hebben, horen wij het graag.

Waar komt het idee vandaan?
Het bedrijf heeft zijn debuut gemaakt op een camping in Ouddorp. Ieder jaar hielden we met de hele camping een barbecue, maar afgelopen jaar werd besloten dat het dit jaar anders zou gaan. In die tijd was ik al vaker bezig geweest met het maken van hamburgers. Ik merkte dat ik daar een hoop complimenten over kreeg! Op de dag van de barbecue heb ik 40 hamburgers gemaakt. Iedereen was erg tevreden; SelfMadeBurgers was begonnen!

 Interesse gekregen?
Mocht u nog vragen hebben of interesse hebben gekregen in ons bedrijf, zijn wij altijd te bereiken via de mail, telefoon en anders via het contactblok op de homepagina!