Ons assortiment

 

Burger assortiment


Ons burger assortiment gaat van 'heerlijke klassieke burger met gekarameliseerde uien' naar succesvolle andere varianten van broodjes hamburger.

Roasted Paprika Burger
- Een heerlijke kwaliteit burger met plakken geroosterde paprika, paprikamayonaise en kaas dit allemaal op een heerlijk sesam broodje!

Classic Burger
- Deze klassieke variant wordt belegd met licht gezoete, gekarameliseerde uien, en met onze huisgemaakte burgersaus. De burger wordt geserveerd op een heerlijk sesam broodje. Cheese Burger
- Een burger die iedereen wel kent is de Cheese Burger. Bij ons geserveerd met cheddar kaas onze burgersaus, gekarameliseerde uien en ook op een sesambroodje. 


Groente Burger
- Onze groenteburger is een aanrader voor iedereen die houdt van wat anders. Dit broodje bestaat uit 2 plakken aubergine met daartussen kaas, geroosterde paprika en tomaat. De groenten worden op smaak gebracht met onze huisgemaakte kruidenmix en dit alles komt op een bruin broodje en om alles af te maken komt er een citroenmayonaise op.


Wat u nog meer wilt weten over onze burgers

Al onze broodjes komen van de lokale bakker en worden geserveerd met ijsbergsla, rucola, tomaat, augurk en een zelfgemaakte burgersaus. Onze burgers bestaan uit 80% rundvlees en 20% kalfsvlees deze combinatie geeft een erg goede smaak en zorgt voor een mals stukje vlees. 

 


 

Buffetten en hapjes assortiment

Naast dat wij een verfijnde selectie hebben van verschillende soorten broodjes hamburger staan wij zeker open voor ander soort gelegenheden.
 
 Buffet op locatie
Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
Salades, Soepen, gebakken aardappelen en nog veel meer.

Hapjes op locatie
wraps, Crostini’s, Saté, Nacho’s

 In alles wat wij verzorgen proberen we een eigen touch eraan te geven door bijvoorbeeld voor heerlijke krieltjes te kiezen die super lekker gekruid zijn of een super gezonde zelfgemaakte paprika soep.

 

  Interesse gekregen?
Mocht u nog vragen hebben of interesse hebben gekregen in ons bedrijf, zijn wij altijd te bereiken via de mail, telefoon en anders via het contactblok op de homepagina!